Experiment

Am facut ieri un mic experiment in echipa, pe care vi-l recomand, ca si „joc de pauza de cafea”.

Fiecare dintre noi a gasit cate un cuvant definitoriu pentru un hr-ist, si doua aptitudini pe care le-ar considera necesare.

V-am mai spus ca am echipa frumoasa, nu? Si inspirata, si talentata

Iata si ce a iesit:

Definitoriu: vizionar, flexibil, creativ, sociabil, comunicativ.

Abilitati: determinare, profesionalism, empatie, diplomatie, spontaneitate, capacitate de a decide independent, organizare, cooperare, incredere in sine.

Pare un pic fara legatura jocul nostru, aparent, dar de fapt are un mare impact, pentru ca acele cuvinte de fapt ne-au caracterizat pe fiecare dintre noi, si in acelasi timp, intreaga echipa.

Desi suntem inca in perioade aglomerate, pline de modificari legislative si nu numai, le multumesc si aici pentru puterea, placerea si entuziasmul cu care spun ” da” la fiecare solicitare. Pentru ca suntem un altfel de hr- care nu cunoaste cuvantul NU!

Si pentru ei, si pentru voi, un citat drag mie : “Nu conteaza cat timp am fost blocati intr-un sens al limitarii noastre. Daca mergem intr-o camera intunecata si aprindem lumina, nu conteaza daca in incapere a fost intuneric pentru o zi, o saptamana sau zece mii de ani. Aprindem lumina si camera este luminata. Odata ce detinem controlul asupra capacitatii noastre, atunci putem spune cu mana pe inima ca lumina a fost aprinsa.” – Sharon Salzberg

Utilizând site-ul nostru, ești de acord cu politica noastră privitoare la cookies.