viziune

strategie

construim

Testare aptitudinală și consiliere în carieră

Fie că ești un veteran în carieră sau un proaspăt absolvent gata să intre în câmpul muncii, știm că de multe ori te-ai întrebat : „Hei, încotro e viața mea profesională? Asta vreau să fac? Asta mă împlinește?”

Și dacă nu ai găsit înca un răspuns, ne poți contacta pentru a te direcționa spre ceea ce ți se potrivește cel mai bine în cariera profesională, după ce analizam informațiile pe care ni le pui la dispoziție și susții câteva teste de aptitudini și vocaționale. E mai simplu decât pare! Este benefic, indicat și chiar necesar!

Se știe că omul potrivit la locul potrivit este un sistem de tip win-win, în care atât TU ca și colaborator, liber profesionist sau angajat, depui toate diligențele spre împlinire profesională cât și Colaboratorul sau Angajatorul tău, prin cooptarea unui profesionist dedicat, apt si abil, determinat și cu vocație spre domeniul ales. Merită să încerci să identifici exact domeniul spre care ai “chemare” pentru că în mod indiscutabil, vei obține rezultate și performanțe care te vor valida și personal, nu numai profesional și finaciar.

Ne poți contacta pentru a stabili o întrevederere cu consilierul nostru în carieră, pentru că iți oferim un altfel de hr, care inspiră oameni!

HR SUPORT

Inspirăm Oameni.
Dezvoltăm Companii.
Suntem un altfel de HR!

Utilizând site-ul nostru, ești de acord cu politica noastră privitoare la cookies.