viziune

strategie

construim

Mediere a muncii (recrutare)

În fiecare Companie sunt întâlniți termeni precum “echipă”, ”aport profesional”, ”integrare”, ”dezvoltare” , “cele mai bune rezultate”, “proactivitate”. Avem așadar o înșiruire de cuvinte care aparent înglobează termeni vagi, fără a avea legătură cu ceea ce ai nevoie în realitate, atunci când cooptezi un nou coleg.

H.R. Suport te poate ajuta să găsești membri valoroși pentru echipa ta, care să întrunească cele mai multe dintre cerințele obligatorii postului, iar termenii mai sus amintiți să capete conținut, să devină realitate și să aducă performanța în cadrul companiei tale.

În campaniile de selecție (în termeni oficiali – mediere a muncii), folosim instrumente validate din 2006 și până în prezent, actualizate și conectate la modificările ce au loc în acest demers, astfel încât să contribuim în mod real, printr-un altfel de hr, la dezvoltarea Companiei pe care o reprezinți.

 

În procesul de selecție pentru noii salariați înțelegem să urmărim etape general valabile dar și să ne axăm pe ceea ce este cu adevărat important: identificare, compatibilitate, experiență profesională, încadrare în buget și de ce nu, loialitate.

De la bun început ne informăm asupra mediului de lucru, a profilului angajatului recunoscut și apreciat de Compania – client ca fiind valoros. Fără aceste informații, medierea forței de muncă se poate transforma într-un proces de lucru dificil și costisitor.

Ulterior, adaptăm profilul candidatului dorit astfel încât să se potrivească cel mai bine colectivului existent și începem propriu-zis demersul clasic și cunoscut: publicare anunț, susținere interviuri, susținere teste, din nou interviuri, întocmire listă scurtă a candidaților potriviți și conlucrare la oferta de angajare.

 

Cunoaștem emoțiile prin care trec candidații în timpul unui interviu. Și nu ascundem că le avem și noi pe ale noastre. Până la urmă admitem că interacțiunea recruiter – candidat nu este un monolog.

Însă de fiecare dată ne propunem să spargem barierele și să ne simțim confortabili unii cu ceilalți, ieșind din tiparele interviurilor clasice. Cu siguranță acest fapt ne și departajează de alte societăți de profil și ne ajută enorm să identificăm candidații potriviți fiecărei organizații.

Suntem umani, suntem empatici dar și foarte buni profesioniști. Experiența acumulată de fiecare dintre noi asigură un grad de confort atât pentru Compania client că vom livra o listă scurtă adaptată nevoii reale și aproape de colectivul pe care îl are, dar și pentru candidații pe care îi intervievam.

Pentru că până la urmă, un altfel de hr este despre oameni, despre a-i inspira. Și despre Companii din a căror dezvoltare suntem parte.

HR SUPORT

Inspirăm Oameni.
Dezvoltăm Companii.
Suntem un altfel de HR!

Utilizând site-ul nostru, ești de acord cu politica noastră privitoare la cookies.