Despre noi

Din 2006 suntem prezenți pe piața de profil din Romania, fiind prima Companie din Iași la momentul înființării cu activitate prestată exclusiv în domeniul resurselor umane.

Provocarile pe care le-am depasit cu succes de la infiintare si pana in prezent, ne-au testat abilitatea de adaptare, deschiderea fata de nevoile clientilor si ne-au perfectionat in domeniul in care activam. Schimbari de sedii sociale, fuziuni, lichidari, dizolvari, schimbari structura actionariat, transfer intreprindere, concedieri colective, asistenta si consultanta personalizata pentru deschidere litigii de munca, extindere retele, calculare costuri curente si prospectare a pietii muncii, auditari interne si internationale, proceduri de lucru, conlucrari la documentatii specifice domeniului de resurse umane in vederea obtinerii de autorizari si certificari, recrutari de volum – sunt doar cateva dintre activitatile care ne diferentiaza de alte firme de profil.

Inspirăm Oameni. Dezvoltăm Companii

Am dorit de fiecare data sa raspundem clientilor nostri intr-un timp scurt, dar intr-un mod corect, corelat la prevederile legale in vigoare. Acest lucru a fost si este posibil datorita modului in care intelegem sa ramanem in contact cu tot ce inseamna legislatie nationala si internationala si datorita marii capacitati de sinteza pe care o identificam la fiecare dintre noi, alaturi de dorinta, crearea si accesarea a tot ce poate duce la perfectionarea noastra ca si colectiv.

Un altfel de HR

Ne defineste deschiderea catre nevoia de business, capacitatea de a intelege si empatiza cu clientii nostri, pasiunea pe care o punem in fiecare activitate. Ascultam, intelegem, propunem, lucram, in scopul si beneficiul clientilor nostri. Pentru ca daca ei reusesc si au succes, inseamna ca munca noastra a facut si face diferenta in dezvoltarea lor.

Intr-un fel sau altul, anii de experienta, companiile care ne-au ales si pe care le-am ales sa ne fie parteneri, modul in care gestionam resursa umana proprie si a clientilor nostri, dedicarea, implicarea, solutiile oferite, sistemul de lucru usor atipic dar apropiat clientilor, au condus la ceea ce ne defineste: un altfel de hr, care inspira oamenii sa creada in ei, in visele lor si le realizeaza. Si nu in ultimul rand, cu dragoste de hr, celeritate, deschidere si  profesionalism, contribuim la dezvoltarea companiilor.

Echipa

Daca nu ne cunosti deja, iti propunem sa afli cine suntem, ce gandim, cum ne apreciem implicarea si devotamentul. Este o invitatie pe care o lansam sa ne contactezi, sa obtii un plan de servicii adecvat nevoii tale de business si sa te convingi de beneficiile colaborarii cu noi.

Andreea
Andreea

Director General

Deseori glumesc si spun ca hr-ul e ‘ca o cafea. Trebuie sa fii suficient de matur incat sa o consumi, sa iti alegi cu grija cantitatea, calitatea, timpul si momentele dar si compania”. HR ca si domeniu de activitate, e versatil, vast, complex, dinamic. Si da, nu este pentru oricine – fiind esentiala vocatia pentru a practica aceasta meserie. Anii in care am coordonat H.R. Suport mi-au demonstrat ca fara pasiune, dedicare, atentie sporita si distributiva rezultatele ar fi putut fi altele, deloc spectaculoase. Inca de la inceputul activitatii in H.R. Suport mi-am autoimpus un management deschis, total transparent, consultativ, constructiv si competitiv, atat in ceea ce priveste echipa cat si beneficiarii serviciilor noastre. Pentru mine a fost si este o reteta de succes, avand clienti fideli, alaturi de care am depasit provocari majore, atat privind dezvoltarea fiecarui business, cat si cele date de contexte economice si pandemice. Imi doresc in anii profesionali ce vor urma sa pot livra alaturi de colegi, aceleasi servicii adaptative, calitative, orientate catre client. Iar pentru antreprenorii care ne-au ales si ne vor alege ca si parteneri in afacerile lor sa le ofer garantia calitatii si profesionalismului nostru, pastrand standardele ridicate.

Aurora
Aurora

Expert Legislatia Muncii

Pentru mine a activa in domeniul Resurselor Umane reprezinta o motivatie de a te autoperfectiona (deoarece descopar mereu ca mai am ceva de invatat), o provocare (deoarece trebuie sa raspunzi diverselor cerinte din multiple domenii de activitate), dar mai ales ocazia de a ajuta la construirea si mentinerea unei organizatii viabile (prin oferirea de solutii pliate pe nevoia reala a companiilor). Obiectivul meu principal este acela de a furniza priceperea si experienta in acest domeniu, astfel incat sa contribui la dezvoltarea culturii organizatiei si la imbunatatirea performanței business-ului.

Dan
Dan

Inspector Resurse Umane

Desi sunt cel mai nou membru al echipei H.R. Suport, pot afirma cu mare convingere ca parca lucrez alaturi de colegii mei de o viata. Activitatea profesionala este organizata transparent, cu orientare catre beneficiarii serviciilor noastre iar sarcinile de serviciu sunt adaptate foarte bine competentelor profesionale ale fiecaruia dintre noi. H.R. Suport este pentru mine un nou mod de a ma descoperi profesional. Fiecare zi testeaza nu numai cunostintele, atentia ci chiar si limitele pe care ni le impunem de multe ori, nejustificat. Atmosfera, modul deschis de colaborare cu beneficiarii dar si suportul pe care ni-l oferim, dau dependenta. Te simti bine lucrand, te simti apreciat, pus in valoare – ceea ce nu am intalnit in alte colective in care am activat. Marele plus al Companiei este flexibilitatea si deschiderea: catre colegi, catre clienti. Si de aceea si rezultatele nu intarzie sa apara: au o baza solida de comunicare, deschidere, empatie, profesionalism, informare si adaptare continua.

Ioana
Ioana

Inspector resurse umane

Colaborarea cu H.R. Suport a inceput de cativa ani, cand inca eram pe bancile liceului. De la a ma ocupa de grafica pentru paginile din social media si pana la a intocmi acte de administrare personal pare a fi un salt urias; dar a aparut in mod natural, ca o dorinta de a ma implica in activitatea zilnica a Companiei. Ma bucur ca am beneficiat de girul de incredere, supraveghearea si indrumarea colegilor, facand o reconversie profesionala pe care nu o regret. Administrarea de personal a devenit a doua mare pasiune a mea. Beneficiind de suportul colegilor, avand un program flexibil, simtindu-ma bine intre documentele ce trebuie prelucrate, raportarile in Revisal si pe ici pe colo si arhivarea de documente, raman la parerea ca orice drum voi alege pe parcursul timpului, dragostea fata de resurse umane nu va dispare. Consider ca este un domeniu de activitate atragator, interesant dar care presupune foarte multa organizare, atentie si corectitudine. Doar avand in vedere acest cocktail de “ must have” poti avea rezultatele asteptate de clientii Companiei si presta o activitate la standardele inalte ale colectivului.

Vladina
Vladina

Expert legislatia muncii

Cariera – este un cuvant ce poate ingloba atat de multe aspecte: de la profesie, remuneratie, vocatie, calitati profesionale puse in valoare si pana la a pastra in echilibru si pune in acord cele doua aspect ale vietii : privata si profesionala. In cadrul H.R. Suport am avut ocazia de a lucra cu oameni a caror destine s-au schimbat, a caror vieti s-au imbunatatit datorita consilierii de care au beneficiat in identificarea unui loc de munca sau chiar a revizuirii unui CV si scrisori de intentie. Imi place atat acest aspect al consilierii in cariera cat si cel care abia acum prinde contur din ce in ce mai mult : expert in legislatia muncii. Am militat pe parcursul timpului pentru relatii contractuale corecte, fie ca vorbim despre cele parteneriale fie ca vorbim despre relatia angajat – angajator. Voi fi mereu receptiva la orice inseamna respect in munca dar si respect fata de munca. Ma bucur ca aceste doua crezuri personale si profesionale isi gasesc atat de facil aplicabilitatea in activitatea din cadrul H.R Suport. Consider ca marile avantaje dar si provocari ale acestui domeniu de activitate sunt adaptabilitatea si inovarea. Fara viziune, claritate, concept de business bine definit, nu poti raspunde intr-un mod atat de prompt exigentelor clientilor Companiei din care fac parte.

Elena
Elena

Inspector resurse umane

H.R. Suport a fost primul contact cu piata muncii si primul angajator, dupa anii de studiu. Am crezut ca va fi o provocare majora, incepand cu program, atributii, terminologie, task-uri si multa legislatie. Insa am avut marea placere sa descopar un colectiv primitor, dispus sa faciliteze adaptarea mea. Programul flexibil de lucru a fost un alt atuu care mi-a facut insertia mai usoara. Definitorie pentru a ramane in colectiv a fost directa colaborare cu Andreea sub a carei indrumare m-am format ca si specialist in resurse umane, m-a facut sa indragesc aceasta meserie, valorile ei, corectitudinea, bucuria de a lucra zi de zi intr-un domeniu atat de dificil si dinamic. Am invatat in acelasi timp ca resursele umane, la nivelul practicat in H.R Suport, pot deveni un mod de a fi ca si persoana in relatiile cu ceilalti deoarece emana caldura, empatie, incredere, respect, exact ceea ce ofera colaboratorilor. Pot afirma zambind ca hr-ul este un domeniu pe care nu il voi parasi niciodata.

Beneficiile externalizării

De ce H.R. Suport ?

Deoarece prin serviciile puse la dispozitia partenerilor nostri, ne-am propus si am reusit

mereu sa raspundem, intr-un mod simplu si eficient, problemelor din domeniul resurselor umane, la preturi concurentiale. Serviciile noastre de HR va pot ajuta sa stabiliti sau sa imbunatatiti considerabil un sistem de solutii proactive si preventive pentru afacerea dvs., precum si sa beneficiati de expertiza necesara in orice situatii care tin de relatiile cu angajatii si cu institutiile abilitate.

 

Portofoliul nostru pentru aceste servicii cuprinde Companii mari si medii precum si Companii multinationale cu activitate in diferite domenii, care au inteles ca externalizarea serviciilor de recrutare si administrare de personal, inclusiv salarizare, aduc un plus de resurse de timp si financiare propriei Companii.

 

Inspirăm Oameni.
Dezvoltăm Companii

Externalizarea serviciilor de resurse umane este o optiune a din ce in ce mai multor companii, motivata de importante avantaje pe care le poate aduce. Astfel:

  • Obtineti siguranta in respectarea prevederilor legale;
  • Evitati aplicarea de masuri si sanctiuni din partea organelor de control ale statului;
  • Aveti deductibiliate a cheltuielilor cu mult sub cele generate de organizarea departamentului de resurse umane propriu;
  • Beneficiati de informari periodice privind dinamica legislativa si recomandari;
  • Primiti asistenta continuua, independent de concediile sau orice alta intrerupere de activitate a angajatilor dintr-un departament intern;
  • Accesati oricand este necesar medierea prin Expert Legislatia Muncii pentru a concilia relatia angajat-angajator;
  • Veti avea la dispozitie actualizari si modificari ori de cate ori se impune a documentelor de resurse umane;
  • Putem stabili o relatie independenta cu angajatii companiei, obtinand feed-back privind gradul de motivare, indicatorii de performanta, diminuand dinamica de personal.
  • Conlucrand dupa caz cu departamentul sau persoana desemnata cu atributii de resurse umane din cadrul companiei, asiguram o verificare, implementare si gestionare responsabila, adecvata si asumata a documentelor de gestionare si administrare personal.
Utilizând site-ul nostru, ești de acord cu politica noastră privitoare la cookies.