viziune

strategie

construim

Întocmire CV și Scrisoare de intenție

Noi, cei de la H.R. Suport avem o conexiune aparte cu arta și istoria. Ne place, ne informăm, ne lărgim orizontul prin descoperirea câtor mai multe informații și din aceste domenii.

Am rămas ușor surprinși să aflăm că primul CV (Curriculum Vitae) îi este atribuit lui Leonardo Da Vinci în 1482 iar prima Scrisoare de intenție (cunoscută sub denumirea de “Scrisoare de cunoaștere”) datează din anul 1500. Cam câte informații și câtă viziune s-a strâns pe parcursul timpului în acest tip de documente, necuantificabilele numeric? Dar câte din aceste informații au devenit tipare, stereotipe fără a pune în valoare Omul din spatele lor?

Și, ca să nu ne abatem de la cele de mai sus, DA, ai nevoie de câteva cunoștințe, un pic de răbdare, puțină creativitate și cultură generală ca scrisoarea de intenție și CV-ul tău să nu fie copy-paste din Fișa de Post, sau din nu știm ce model copiat de pe internet, inadaptat experienței și personalității tale.

Suntem aici să te inspirăm, să te ajutăm să iți pui în valoare cunoștințele și abilitățile, prin ceea ce noi astăzi numim Cartea de Vizită personală.

Lasă-te insiprat de un altfel de hr!

HR SUPORT

Inspirăm Oameni.
Dezvoltăm Companii.
Suntem un altfel de HR!

Utilizând site-ul nostru, ești de acord cu politica noastră privitoare la cookies.