viziune

strategie

construim

Consultanță și asistență

De multe ori visăm la locul de muncă perfect. Compania angajatoare să ofere stabilitate, să aibă un renume și să înainteze o ofertă de colaborare care să se plieze pe nevoile noastre.

Însă, în realitate, oferta de colaborare poate să cuprinda și clauze mai puțin concordante din punct de vedere al așteptarilor sau, pe alocuri, să lase loc de interpretări din punct de vedere legislativ.

Pe de altă parte nu doar oferta de angajare sau contractul individual de muncă atunci când vă pregătiți să le semnați, ci și întregul demers de angajare, derulare sau încetare a colaborării cu societatea angajatoare, pot necesita asistența unui Expert în Legislația Muncii.

Un lucru mai puțin cunoscut este faptul că orice contract individual de muncă este supus negocierii, prin urmare, în cuprinsul lui pot fi inserate clauze de care aveți mai mult sau mai puțin știință, dar și altele la care poate nu v-ați gândit: clauza de neconcurență, conștiință, mobilitate, telemuncă, restituire și altele.

Oferim servicii de consultanță atât anterior cât și pe parcursul derulării raporturilor contractuale, verificând informațiile pe care ni le puneți la dispoziție în raport cu legislația muncii în vigoare.

Participăm alături de voi la medierea conflictelor individuale de muncă prin Expert în Legislația Muncii, în limitele competențelor stabilite de legislația în vigoare.

Suntem un altfel de hr, care inspiră oameni!

HR SUPORT

Inspirăm Oameni.
Dezvoltăm Companii.
Suntem un altfel de HR!

Utilizând site-ul nostru, ești de acord cu politica noastră privitoare la cookies.